x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ghiță: Am să duc în Parlamentul României poziţii şi înregistrări ale unor patroni de firme

Ghiță: Am să duc în Parlamentul României poziţii şi înregistrări ale unor patroni de firme

25 Iun 2015   •   21:36
Ghiță: Am să duc în Parlamentul României poziţii şi înregistrări ale unor patroni de firme

Deputatul Sebastian Ghiţă a afirmat că va face publice o serie de înregistrări, care atestă că un procuror a încercat să obţină pe căi oculte mărturii incriminatorii la adresa sa, de la diverşi oameni de afaceri din Ploieşti.

PUBLICITATE
 
"Am să duc în Parlamentul României poziţii şi înregistrări ale unor patroni de firme de construcţii din Ploieşti chemaţi de acest domn procuror, ţinuţi şase ore la audiere şi veţi auzi cum acest procuror le promitea lucruri: <Îţi promit că nu te arestez, îţi promit că scapi de evaziune fiscală, îţi promit luna şi cerul, spune ceva de Ghiţă>. Omul spune ; . Veţi auzi aceste înregstrări în Parlament. Le am şi le voi duce şi luni la procurorul general al României. Am înţeles că Onea este un procuror de la DNA, dar nu pot să cred că în ţara asta, dacă un procuror e de la DNA, e infailibil, că nu greşeşte, că nu are intenţii rele şi nu-şi construieşte cariera pe munca şi sudoarea altora care au muncit zeci de ani", a spus Ghiţă.

"Mi se pare foarte gravă acţiunea DNA. Băieţii ăştia nu cred că ştiu legea" a afirmat jurnalistul Răzvan Savaliuc, joi, la "Subiectiv".

×
Subiecte în articol: sebastian ghita