x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gică Popescu a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa

Gică Popescu a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa

21 Iun 2016   •   23:02
Gică Popescu a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa

După o lungă perioadă de tăcere, marele campion Gică Popescu a acceptat să vorbească, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea.

Căpitan al naționalei, căpitan al Barcelona, câștigător al 13 cupe, Gică Popescu explică cum a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții lui, ce crede despre echipa de fotbal a României și multe altele, în interviul anului, marți seară, începând cu ora 21:30, la Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea.

 

Gică Popescu a recunoscut și care au fost cele mai grele momente din viața sa.

"Această perioadă a avut două momente foarte grele. Primul a fost în ziua în care am aflat sentința. Cum să le spun eu copiilor mei? Ăla a fost la nivelul aflării decesului tatălui meu. Acestea au fost cele mai grele din viața mea. Trebuie să fii puternic, trebuie să mergi mai departe, pentru că nu ai încotro. Tata era o persoană foarte dură, dar foarte mândră. Eu știu de la mama, care ne-a povestit ulterior, îl vedea pe tata în fiecare seară, când credea că este singur în casă, cu o icoană în mână și plângea. După decizia instanței, i-a cedat inima, la două luni distanță."

×