x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gică Popescu: "Eu şi Cel de Sus ştim ce s-a întâmplat, mă simt curat, dar instanţele decid!"

Gică Popescu: "Eu şi Cel de Sus ştim ce s-a întâmplat, mă simt curat, dar instanţele decid!"

12 Noi 2012   •   18:10
Gică Popescu: "Eu şi Cel de Sus ştim ce s-a întâmplat, mă simt curat, dar instanţele decid!"
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Condamnat la trei ani de închisoare în Dosarul Transferurilor, Gică Popescu şi-a susţinut nevinovăţia şi speră ca la recurs instanţa să schimbe decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti.

"Acest proces mi-a făcut foarte mult rău, dar sper să se termine cu bine. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat exact. Nutrim speranţa că lucrurile se vor îndrepta la recurs. Este greu de acceptat o astfel de decizie atunci când te ştii nevinovat. Este foarte greu de şters cu buretele tot ce s-a întâmplat în anii de când a început procesul, dar asta este, respectăm decizia, dar sperăm că lucrurile se vor îndrepta. Mi-e greu să spun acum dacă aş fi făcut sau nu ceea ce am făcut în trecut, dar mi le asum, indiferent dacă sunt bune sau rele. Am muncit o viaţă întreagă şi m-am ţinut departe de astfel de lucruri pentru a fi un exemplu. Eu şi Cel de Sus ştim ce s-a întâmplat, eu mă simt curat, dar instanţele decid", a declarat fostul internaţional, conform prosport.ro, care citează DigiSport.

×