x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali a făcut din nou spectacol în faţa instanţei. Ce i-a spus judecătorului despre cutremurele din Galaţi

Gigi Becali a făcut din nou spectacol în faţa instanţei. Ce i-a spus judecătorului despre cutremurele din Galaţi

18 Oct 2013   •   14:25
Gigi Becali a făcut din nou spectacol în faţa instanţei. Ce i-a spus judecătorului despre cutremurele din Galaţi
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Latifundiarul din Pipera i-a spus, astăzi, judecătorului că Dumnezeu ne pedepseşte, iar în ţară au loc cutremure pentru că el este în puşcărie. Magistratul i-a atras atenţia lui Gigi Becali că trebuie să discute doar despre dosar.

"Domnule judecător, sunt închis pe nedrept şi Dumnezeu se mânie pe popor. Nu vedeţi ce se întamplă, cu cutremurele astea?", i-a spus Becali magistratului, potrivit România TV.

Avocaţii lui Gigi Becali apelează la o nouă tactică pentru a-l scoate din închisoare pe latifundiar. Ei spun că judecătorii nu au avut acces la toate documentele din dosarul schimbului de terenuri şi că l-au condamnat în necunoştinţă de cauză. Mai mult, apărătorii lui Becali susţin că în documentele secrete se află decizia preşedintelui Emil Constantinescu care spune că schimbul de terenuri este unul perfect legal.

Judecătorii au amânat luarea unei decizii.

Următorul termen va avea loc pe data de 24 octombrie, atunci Becali va afla află dacă poate ieşi din penitenciarul Jilava.

×