x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GIGI BECALI, ELIBERAT din închisoare: Nu mă mai interesează viaţa publică!

GIGI BECALI, ELIBERAT din închisoare: Nu mă mai interesează viaţa publică!

03 Apr 2015   •   12:32
GIGI BECALI, ELIBERAT din închisoare: Nu mă mai interesează viaţa publică!
UPDATE 14:10 - Gigi Becali a fost eliberat din închisoare. Omul de afaceri a declarat că puscaria l-a "sporit in dragoste" si ca nu-l mai intereseaza viata publica.

"O sa vb cu voi pt ca puscaria m-a sporit in dragoste. Sunt liber si multumesc ca sunt liber. Vreau sa ma impac cu tti oamenii pe care m-am suparat si sa ma ierte toti: juranlisti, judecatori, procurori...De aici mi-am dat seama ca am crescut in dragoste. In ultimul timp, nu vreau raul nimanui. Nu mai poti dori raul cuiva. Pe mine nu mă mai interesează viața publică. Cea mai mare durere a mea este ca nu pot sa-mi ajut fetele", a declarat Becali la iesirea din penitenciar.

UPDATE 12:35
- Gigi Becali va fi eliberat condiționat din închisoare, după ce magistrații Tribunalului Constanţa au hotărât punerea sa în libertate. Decizia este definitivă.
.............................................................

George Becali va afla, astăzi, dacă va fi eliberat condiționat din penitenciar, magistrații Tribunalului Constanța urmând să se pronunțe în acest sens.

Sentința pe care o vor da magistrații va fi definitivă.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui George Becali, iar în situația în care sentința nu ar fi fost contestată de procurorii anticorupție, Becali ar fi putut pleca acasă de la Penitenciarul Poarta Albă.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

Becali: Vreau sa se termine odata calvarul asta

Aflat in libertate, la sfarsitul lunii martie, intr-o permisie de cinci zile in afara penitenciarului, Gigi Becali a mers la biserica, s-a rugat, a aprins lumanari pentru iertarea pacatelor si a stat de vorba cu presa, dupa aproximativ un an de tacere.

"Cel mai mult ma intereseaza Hristos si nimic mai mult. Am venit la biserica, am aprins o lumanare. Tot ce regret este ca nu pot ajuta fetele. Vreau sa se termine odata calvarul asta. Eu sunt bine. Dar ce sa fac cu fetele mele? Asta e regretul meu, ca nu le pot ajuta. Plang fetele mele si nu le pot ajuta", a declarat Becali.

"S-au terminat toate. Viata mea am sters-o cu buretele si am inceput alta. Eu caut mantuire. Toata averea mea o dau lui Hristos. Mie mi-e rusine de ceea ce vad, din ce am facut eu. Nu sunt mandru de ceea ce faceam. Eu sunt de acum Gheorghe Becali si nu mai tin minte nimic. Eu nu fac rau la nimeni. Eu am primit temnita cu dragoste. Am invatat ce inseamna mantuirea. Ce conteaza doi ani de lipsire de libertate, pe langa viata vesnica?", le-a mai spus Becali jurnalistilor.

×