x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Recursul lui Gigi Becali, amânat pentru 14 august. Reghecampf, MM Stoica şi jucătorii Stelei, prezenţi la Curtea de Apel Bucureşti

Recursul lui Gigi Becali, amânat pentru 14 august. Reghecampf, MM Stoica şi jucătorii Stelei, prezenţi la Curtea de Apel Bucureşti

31 Iul 2013   •   09:30
Recursul lui Gigi Becali, amânat pentru 14 august. Reghecampf, MM Stoica şi jucătorii Stelei, prezenţi la Curtea de Apel Bucureşti
UPDATE 10:05 - Judecarea recursului formulat de Gigi Becali faţă de hotărârea prin care i-a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei a fost amânat de Curtea de Apel Bucureşti pentru 14 august, după ce avocaţii finanţatorului Stelei au cerut timp pentru a studia dosarul şi a depune probe.

Astfel, avocatul Pavel Abraham a solicitat timp pentru a aduce o serie de probe, în timp ce alţi doi apărători ai lui Becali, respectiv Paula Iacob şi Daniel Ionaşcu, au cerut amânarea pentru a putea studia dosarul.
------------------------------------------------------

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus în această dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava, la Curtea de Apel Bucureşti, unde va fi judecat recursul său la decizia Tribunalului Capitalei prin care i-a fost respinsă solicitarea de întrerupere a executării pedepsei. Duba venită de la închisoare a parcat, la ora 9.00, în spatele sediului instanţei. La sediul Curţii au ajuns şi Reghecampf, Ana Maria Proda, Mihai Stoica şi mai mulţi jucători ai Stelei. Cu toţii au venit să-l susţină pe finanţatorul echipei roş-albastre.

La Curtea de Apel Bucureşti au sosit şi avocaţii lui Gigi Becali, care s-au sfătuit cu acesta, marţi, spre a pregăti pledoaria pentru recurs.

Tot la sediul instanţei au venit antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, managerul formaţiei, Mihai Stoica, şi mai mulţi jucători ai echipei, printre care Ciprian Tătăruşanu, Cristi Tănase şi Adrian Cristea, proaspăt legitimat la campioana României.

Tribunalul Bucureşti a notat, în motivarea hotărârii prin care a respins cererea lui Becali, că aceasta putea fi admisă dacă finanţatorul Stelei dovedea existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra lui, a familiei sale sau a unităţii la care lucra.





×