x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gigi Becali s-a întors la închisoare: "Poporul mă vrea în libertate. Mai scriu o carte de religie şi una de sport şi după şase luni ies"

Gigi Becali s-a întors la închisoare: "Poporul mă vrea în libertate. Mai scriu o carte de religie şi una de sport şi după şase luni ies"

13 Mai 2014   •   09:06
Gigi Becali s-a întors la închisoare: "Poporul mă vrea în libertate. Mai scriu o carte de religie şi una de sport şi după şase luni ies"

Gigi Becali a susţinut o veritabilă conferinţă de presă în faţa porţilor Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde s-a întors după ce a petrecut 24 de ore în libertate.

"Fac contestaţie la executare pe mandatul Valiza, se constată că e dezincriminată. Cade Valiza, rămâne Becali cu trei ani. Mai scriu o carte de religie şi una de sport, mai şi muncesc şi ies după şase luni şi gata", a declarat latifundiarul.

"Peste două săptămâni face Dumnezeu un semn spre mine şi mă eliberează de la CEDO. În regim de urgenţă pe un articol pe care nu poţi să ţii un om bolnav în puşcărie, obligă statul român să ia măsuri, să se repare încălcarea drepturilor. Ministrul de Justiţie face cererea şi mă dă afară din puşcărie până mă vindec. Şi eu mă vindec mai greu, peste doi-trei ani", a spus Becali.

"Ce am eu la cervicală e hernie cervicală. Aia nu trece nici cu operaţie. Numai că eu nu am vrut să apar în faţa ţării ca un Becali găină, am vrut să apar ca un leu şi de aceea l-am aruncat. Am vrut să apar ca un leu din ăla domesticit", a glumit finanţatorul Stelei.

"Chiar dacă statul s-a comportat cu mine aşa, statul se mai schimbă, dar neamul meu e cel mai frumos şi mai curat neam şi popor de pe tot Globul. Ştie să aprecieze dragostea. Asta era o alinare pentru mine în puşcărie, că mă iubesc oamenii", a clamat Gigi Becali.

×