x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ginerele bătut cu făraşul, soacra, cercetată penal

Ginerele bătut cu făraşul, soacra, cercetată penal

23 Iun 2011   •   19:13

O femeie de 69 de ani, din localitatea damboviteana Hulubesti, este cercetata penal pentru lovire si alte violente, dupa ce ginerele sau a reclamat la Politie ca femeia l-a batut cu un faras.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Trandafir, politistii din Hulubesti au fost sesizati de o femeie ca un localnic a fost batut de catre soacra sa, la fata locului deplasandu-se o masina a Serviciului de Ambulanta Dambovita pentru a-i acorda ingrijiri medicale barbatului agresat.

"I.Marian, de 48 de ani, din Hulubesti, a fost agresat de catre soacra sa, declarand politistilor ca a fost lovit cu un faras, dupa o cearta, intre cei doi fiind neintelegeri mai vechi. In urma activitatilor de verificare si cercetare, politistii au stabilit ca C. Marina, in varsta de 69 de ani, din comuna Hulubesti, l-a agresat pe ginerele sau, pe numele acesteia fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, agent Raluca Trandafir.

Politistii au mai precizat ca barbatul agresat nu a necesitat ingrijiri medicale din partea echipajului salvarii, iar cercetarile continua cu femeia in stare de libertate.
Mediafax

×