x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GLS România donează 250.000 lei pentru refugiații din Ucraina

GLS România donează 250.000 lei pentru refugiații din Ucraina

28 Feb 2022   •   20:00
GLS România donează 250.000 lei pentru refugiații din Ucraina
Sursa foto: Hepta

General Logistics Systems SRL, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din România, se alătură campaniilor de sprijinire a refugiaților ucraineni care și-au găsit adăpost pe teritoriul țării noastre.

Compania s-a mobilizat, oferind ajutor sub formă de donații, personal și transport gratuit al bunurilor strânse de comunitate pentru persoanele prezente în centrele de refugiați aflate în nordul țării.

GLS România a donat suma de 250.000 lei, Organizației Salvați Copiii, sumă care va fi utilizată pentru achiziționarea bunurilor necesare persoanelor strămutate din Ucraina: pachete alimentare, produse de igienă personală, medicamente etc. De asemenea, numeroși angajați ai companiei participă activ ca voluntari în punctele de frontieră luate cu asalt de oameni care fug din calea războiului, ajutând la colectarea, manevrarea și transportul produselor donate de către comunitatea română, solidară în aceste momente cu vecinii ucraineni.

“Nu putem rămâne indiferenți la drama trăită de acești oameni. Ne este greu să ne imaginăm prin ce trec, însă nu ne este greu să îi ajutăm. GLS sprijină permanent acțiuni umanitare organizate în țara noastră, iar aceasta este una dintre acelea în care am știut din prima clipă că ne vom implica. Sperăm că putem fi un exemplu pentru celelalte organizații și se vor mobiliza pentru a da fiecare o mână de ajutor în plus”, a declarat Diana Pană, Coordonator Marketing GLS România.

×