x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Arest preventiv pentru unul dintre tinerii acuzaţi de viol şi lipsire de libertate

Gorj: Arest preventiv pentru unul dintre tinerii acuzaţi de viol şi lipsire de libertate

28 Iul 2015   •   13:16
Gorj: Arest preventiv pentru unul dintre tinerii acuzaţi de viol şi lipsire de libertate

Magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti au decis ca unul dintre tinerii acuzaţi de viol şi lipsire de libertate să fie arestat preventiv pentru 15 zile, iar celălalt a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, se arată în decizia instanţei.

Astfel, tânărul de 19 ani, a fost arestat la domiciliu, iar cel de 28 de ani a fost arestat preventiv pentru 15 zile, decizia putând fi contestată.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu privire la inculpatul Săscioreanu Ion şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, pe o durată de 15 zile. Respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului Chiliban Dragoş Petre şi aplică măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 zile", se arată în decizia instanţei.

Cei doi tineri de 19 şi 28 de ani au fost reţinuţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 25 spre 26 iulie, cei doi tineri, împreună cu un alt tânăr de 24 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce se aflau într-o discotecă din comună Bustuchin au întâlnit o tânără de 17 ani, din comuna Logreşti, care ar fi fost într-o relaţie de prietenie cu tânărul de 24 de ani.

Aceştia au plecat împreună cu un autoturism în comună Grădiştea la locuinţa bărbatului de 28 de ani, unde, profitând de imposibilitatea tinerei de a se apăra, cei doi bărbaţi de 19 şi 28 de ani ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora, împotriva voinţei sale.

Agerpres 

×
Subiecte în articol: viol