x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Maria Băsescu împarte cadouri din banii unui afacerist

Gorj: Maria Băsescu împarte cadouri din banii unui afacerist

de Gabriela Mladin    |    31 Mar 2010   •   00:00

Prima doamna a Romaniei, Maria Băsescu a adus cadouri asistaţilor de la centrele sociale din Dobriţa şi Suseni. Soţia preşedintelui a adus şi patru televizoare, precum şi două maşini de spălat, Maria Băsescu menţionând că a revenit în Gorj la invitaţia familiei omului de afaceri Ion Firiza. Acesta este bun prieten cu Traian Băsescu, el fiind proprietarul unui complex turistic la Cheile Buţii, în Valea Jiului, acolo unde preşedintele vine în vizită ori de câte ori se află în zonă.


Este cel de-al treilea an, în care soţia preşedintelui României vine în Gorj pentru a împărţii pachete persoanelor asistate din cele două centre sociale din judeţ. Ca de fiecare dată, Maria Băsescu este folosită doar pentru imaginea ei, pachetele fiind achitate de Ion Firiza, un afacerist din Târgu-Jiu, prieten bun cu Traian Băsescu.  

Vizita Mariei Băsescu intervine într-o perioadă dificilă pentru angajaţii din sistemul de protecţie socială care la o zi după după această vizită vor face grevă. Salariaţii acuză guvernanţii că le-au înjumătăţit salariile. Maria Băsescu a refuzat să comenteze această situaţie.


Citiţi şi:
Nuntaş pe banii statului
- 29/07/2008
Basescu a folosit functia pentru a onora un amic
Seful statului s-a deplasat simbata seara cu elicopterul prezidential la Uricani pentru a participa la nunta fiicei bunului sau amic, omul de afaceri Ioan Firiza. O deplasare in interes personal, platita din bani publici, pentru care a fost mobilizat un impresionant numar de forte de ordine. 

×
Subiecte în articol: teatru