x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Colegiul Militar ,,Tudor Vladimirescu”, precizări despre atacatorul din Grădina Botanică din Craiova

Colegiul Militar ,,Tudor Vladimirescu”, precizări despre atacatorul din Grădina Botanică din Craiova

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   12:55
Colegiul Militar ,,Tudor Vladimirescu”, precizări despre atacatorul din Grădina Botanică din Craiova
Sursa foto: Antena 3 CNN

Atacatorul din Grădina Botanică din Craiova, acuzat că a omorât o fată de 14 ani și a rănit grav un tânăr de 20 de ani, fusese declarat apt în urma testărilor psihologice pentru Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu”.

Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” precizează că elevul, în vârstă de 17 ani, a fost admis în Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” în anul 2020 și se afla în vacanța de vară.

Pe parcursul celor trei ani de studii în instituție, elevul a avut rezultate bune la învățătură, a absolvit ultimul an de studii, respectiv clasa a XI-a, cu media 7,67, nefiind înregistrat cu abateri disciplinare grave.

„A fost declarat apt în urma testărilor psihologice desfășurate în cadrul proceselor de selecție, conform baremelor în vigoare pentru admiterea în învățământul militar liceal. Conducerea instituției de învățământ va pune la dispoziția autorităților care desfășoară cercetările penale toate datele și informațiile necesare. În paralel, a fost numită o comisie internă pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs acest incident grav”, arată sursa citată.

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Fata a murit, iar băiatul de 20 de ani este în stare gravă.

 

 

×
Subiecte în articol: grădina botanică elev colegiu