x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav accident de circulaţie în Constanţa: Doi morţi şi patru răniţi

Grav accident de circulaţie în Constanţa: Doi morţi şi patru răniţi

02 Mar 2011   •   09:17
Grav accident de circulaţie în Constanţa: Doi morţi şi patru răniţi
Sursa foto: /REALITATEA TV
154333-.jpgVIDEO - Un autobuz cu 30 de pasageri s-a ciocnit violent de două camionete, pe şoseaua de centură a Constanţei. Doi oameni au murit şi alţi patru au fost grav răniţi. Poliţia spune că de vină e şoferul autobuzului, care nu a păstrat distanţa regulamentară. Un martor ocular a surprins imagini imediat după accident, când zeci de medici şi pompieri au intervenit la faţa locului.



Tragedia s-a petrecut pe şoseaua de centură a Constanţei. Din cauza vitezei, şoferul autobuzului nu a putut evita coliziunea cu camioneta, care se încadrase pe banda din dreapta pentru a intra în curtea unei instituţii. După ce a lovit camioneta, care s-a răsturnat, a intrat pe contrasens şi a lovit o a doua camionetă, cu numere de Bulgaria, care circula regulamentar.

În urma accidentului, au murit ambele persoane din utilitara cu numere de Bulgaria. Trei pasageri din autobuz au ajuns la spital, la fel şi o persoană din camioneta lovită prima dată de autobuz.

Cei mai mulţi dintre pasagerii aflaţi în autobuz au reuşit să iasă prin geamurile sparte ale acestuia. Traficul în zonă a fost blocat mai multe ore.

×