x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav accident lângă Cluj: şase persoane, printre care şi o fetiţă, au fost rănite

Grav accident lângă Cluj: şase persoane, printre care şi o fetiţă, au fost rănite

20 Apr 2012   •   18:10
Grav accident lângă Cluj: şase persoane, printre care şi o fetiţă, au fost rănite

Sase persoane, printre care si o fetita, au fost ranite vineri seara, intr-un accident produs in comuna Feleacu, judetul Cluj, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a acrosat o alta masina, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un autoturism.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, Anca Purdea, a declarat, conform Mediafax, ca in accident au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier pe DN 1 fiind blocat peste o ora.

"Sase persoane, printre care si o fetita minora, au fost ranite, unele grav, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Feleacu si in care au fost implicate trei autoturisme. Victimele, unele in stare grava, au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) Cluj-Napoca. Accidentul a avut drept cauza neadaptarea vitezei la conditiile de drum, fiind vorba despre o curba. Traficul rutier a fost blocat pe DN 1 in comuna Feleacu peste o ora", a spus Purdea.

Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Cluj au declarat, la randul lor, ca din primele cercetari reiese ca soferul unui autoturism care se deplasa de la Cluj-Napoca spre Turda a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a acrosat un autoturism, dupa care a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina care circula regulamentar.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj a intervenit la accident cu o autospeciala de descarcerare si doua ambulante SMURD care au preluat ranitii si i-au transportat la spital.

×
Subiecte în articol: cluj fetita raniti accident auto