x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav accident pe A1: Doi oameni au murit, după ce un şofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens

Grav accident pe A1: Doi oameni au murit, după ce un şofer a circulat 30 de kilometri pe contrasens

23 Feb 2010   •   00:00

Doi oameni au murit şi alţi patru au fost grav răniţi într-un accident rutier petrecut pe autostrada Bucureşti-Piteşti, după ce un şofer a circulat mai bine de 30 de kilometri pe contrasens.



Accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 64 de ani care a intrat cu Dacia pe care o conducea pe contrasens, cel mai probabil din greşeală. Maşina acestuia s-a ciocnit cu au alt autovehicul, care circula regulamentar.

"Urmează să stabilim la ce kilometru a intrat şoferul pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, circulând pe contrasens, iar primele cercetări arată că nu este vorba despre teribilism, ci despre o greşeală", a declarat comisar şef Emil Buican, şeful Poliţiei Rutiere A 1, potrivit Mediafax.

Bărbatul care a provocat accidentul, precum şi pasagerul din dreapta sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, au murit pe loc. Cele patru persoane aflate în maşina care circula regulamentar au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Orăşenesc din Găeşti şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

×
Subiecte în articol: observator