x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grav accident pe DN1: cel puţin doi morţi şi 10 răniţi

Grav accident pe DN1: cel puţin doi morţi şi 10 răniţi

28 Mai 2012   •   15:48
Grav accident pe DN1: cel puţin doi morţi şi 10 răniţi

Un grav accident s-a produs luni dupa-amiaza pe DN1, in dreptul localitatii Nistoresti, dupa ce un microbuz, care se indrepta dinspre Ploiesti spre Sinaia, a intrat in coliziune cu un autoturism.

Din primele informatii, cei doi ocupanti ai autoturismului au murit, iar 10 dintre cei 17 pasageri ai microbuzului au fost raniti, trei dintre acestia fiind in stare grava.

Medicul Daniel Nicolae de la Serviciul de Ambulanta Prahova a anuntat ca cinci dintre raniti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, alti patru raniti au fost dusi cu ambulantele la Spitalul Municipal Campina, iar una dintre victime a fost transportata la un spital din Brasov.

Alte cinci persoane au primit ingrijiri medicale la locul accidentului, insa acestea nu au fost transportate la spital.

La locul accidentului au intervenit noua autospeciale de la Serviciul de Ambulanta Prahova. Acestora li s-au adaugat doua autospeciale SMURD din cadrul ISU Prahova si trei ambulante de la Brasov, care erau in trecere si au oprit pentru a acorda asistenta medicala ranitilor.

Doua persoane aflate in autoturismul implicat in accidentul petrecut pe DN1, in dreptul localitatii prahovene Nistoresti, care a intrat intr-un microbuz in care se aflau 16 pasageri, si-au pierdut viata, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Daniel Radu.

Din primele date a reiesit ca accidentul s-a petrecut dupa ce autoturismul ar fi derapat, in conditiile in care in zona ploua si se scurge apa de pe versanti, apoi a intrat pe contrasens si a lovit microbuzul de transport persoane care se indrepta dinspre Ploiesti spre Brasov.

In zona unde a avut loc accidentul, limita de viteza este de 70 de kilometri la ora, insa se pare ca soferul autoturismului avea viteza mai mare.

Sensul de mers Ploiesti - Brasov al DN 1 este blocat in continuare in zona localitatii prahovene Nistoresti, unde s-a produs accidentul, astfel ca circulatia se desfasoara pe sensul de mers ramas liber.

×
Subiecte în articol: raniti morti microbuz dn1 accident auto