x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Greva foamei la Teatrul Muzical "Nae Leonard"

Greva foamei la Teatrul Muzical "Nae Leonard"

28 Ian 2010   •   00:00

Cinci angajaţi ai Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi au intrat joi în greva foamei pe termen nelimitat în semn de protest faţă de "abuzurile" directorului Florin Melinte.



Cei cinci fac parte din personalul tehnic al teatrului şi spun că s-au săturat de abuzurile directorului, care au culminat joi, când au fost scoşi forţat să cureţe zăpada din jurul teatrului fără a avea unelte şi echipament adecvat.

De asemenea, protestatarii spun că au fost obligaţi să pună în scenă spectacolul "Boema", deşi nu sunt oameni suficienţi pentru această acţiune iar spectacolul nu este în planul de pregătire al teatrului. "Totul este o bătaie de joc. Ni se ordonă ca la armată să facem lucruri cu neputinţă de făcut iar apoi se iau măsuri disciplinare. Practic, suntem obligaţi să facem instrucţie cu rol de penitenţă. Cerem autorităţilor locale să curme abuzurile directorului Florin Melinte, care ne umileşte de ani de zile prin deciziile lui şi sistemul dictatorial pe care l-a instituit" - spune  liderul sindicatului din teatru, Adrian Dumitraşcu, citat de Agerpres. Directorul teatrului a refuzat să explie situaţia existentă.

×
Subiecte în articol: observator