x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gropile îl înfurie pe Sorin Oprescu: "Nu vă jucaţi cu mine. Nu m-aţi câştigat la belciuge!"

Gropile îl înfurie pe Sorin Oprescu: "Nu vă jucaţi cu mine. Nu m-aţi câştigat la belciuge!"

03 Feb 2010   •   00:00
Gropile îl înfurie pe Sorin Oprescu: "Nu vă jucaţi cu mine. Nu m-aţi câştigat la belciuge!"

"Craterele" de pe străzile din Capitală provoacă nemulţumirea primarului Sorin Oprescu. Supărat că reprezentanţii Administraţiei Străzilor nu au luat măsurile necesare astupării acestora, Oprescu a ameninţat că dacă în 5 zile arterele cu probleme nu sunt reparate, Primăria va trece la recuperarea garanţiilor de la firmele care trebuie să se ocupe de acest lucru.



"Nu vă jucaţi cu mine. Nu vă jucaţi, că eu înghit multe, dar până la un punct (...) Nici nu m-aţi câştigat la belciuge, nici nu m-aţi aşezat voi în scaunul ăsta", le-a spus primarul reprezentanţilor Administraţiei Străzilor.

În urma verificărilor efectuate de inspectori s-au constatat apariţia mai multor gropi pe arterele din Capitală, scrie antena3.ro. În cadrul şedinţei de astăzi, acestea au fost raportate primarului general. Printre zonele afectate se numără, numai în Sectorul 1, intersecţia Bulevardul Bucureştii Noi cu Bulevardul Laminorului, intersecţia Bucureştii Noi cu Strada Aurel Bălan, staţia de troleibuz Gloriei, unde se află fisuri de circa doi-trei metri lungime, Calea Griviţei, între Podul Constanţa şi Podul Grant şi Calea Floreasca. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator