x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Grupare infracţională specializată în înşelăciuni, destructurată

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni, destructurată

de Agerpres    |    20 Ian 2012   •   07:25

Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au dispus pe 17 ianuarie inceperea urmaririi penale, in stare de arest preventiv, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, impotriva unui barbat din judetul Constanta care, impreuna cu alte persoane, a prejudiciat mai multe societati comerciale cu circa 1,7 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presa al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti remis vineri, S. Gabriel, de 35 de ani, prin intermediul a doua societati comerciale, a initiat, finantat si coordonat activitatea infractionala desfasurata de sase persoane din judetele Constanta, Olt, Dolj si Valcea, prejudiciind 46 de societati comerciale, cu suma totala de aproximativ 1,7 milioane de lei.

La aceeasi data, politistii au dispus inceperea urmaririi penale si impotriva lui S. Robert, care s-a recomandat drept reprezentant al unei societati comerciale, fara a avea insa aceasta calitate, a incheiat contracte cu diversi furnizori si a comandat produse de la acestia, pentru plata carora a stabilit emiterea de instrumente de plata, care in momentul introducerii in banca au fost refuzate pentru lipsa disponibilului.

Pe 18 ianuarie politistii au efectuat perchezitii domiciliare la patru adrese din judetul Constanta, unde au identificat marfuri in valoare de aproximativ 400.000 de lei.

×