x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GSP TV: Mitică Dragomir vorbeşte despre fotbal, primul sărut şi gripa porcină

GSP TV: Mitică Dragomir vorbeşte despre fotbal, primul sărut şi gripa porcină

04 Noi 2009   •   00:00

GSP TV va oferă ocazia de a privi dincolo de imaginea publică a unuia dintre "greii" din fotbalul românesc. Mitică Dragomir evoluează în faţa dumneavoastră joi, de la ora 16:15, într-un interviu încărcat de confesiuni emoţionante, opinii tranşante şi dezvăluiri surprinzătoare în cadrul emisiunii "Interviul săptămânii".

Realizatorul interviului, Marius Popescu, precum şi întreaga echipă de la GSP TV au primit la intrarea în clădirea LPF măşti de protecţie, conform noilor măsuri antigripă porcină, adoptate de Ligă. Însă preşedintele Ligii nu se teme de epidemie: "Cine scapă, scapă, cine nu, nu. Eu scap". În cele 45 de minute de interviu cu cărţile pe masă, Dumitru Dragomir vorbeşte despre campionat, fotbalişti, admiraţia lui pentru George Copos, e convins că şefii de galerii au fost plătiţi ca să aducă oameni la stadion şi crede că dacă cineva ar filma o întâlnire între patronii din fotbal ar fi cel mai tare show de televiziune. Preşedintele LPF mărturiseşte la ce vârstă s-a sărutat prima dată şi cu cine şi care îi sunt cele mai mari defecte.    

Fan declarat al filmului "Naşul", mare iubitor de ceai cu lămâie şi trabucuri, preşedintele LPF poate recita pe de rost distribuţiile tuturor pieselor de la teatrele bucureştene şi e fascinat de istoria Rusiei, pe care o citeşte pe Internet. De asemenea, veţi afla unde şi cu cine era Mitică Dragomir la Revoluţie.

×
Subiecte în articol: mass-media