x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haine militare, împărţite de PD-L

Haine militare, împărţite de PD-L

de Gabriela Mladin    |    27 Feb 2012   •   09:34
Haine militare, împărţite de PD-L

Vine campania sau razboiul? Asta se intreaba localnicii, dar si consilierii locali din orasul Tismana, judetul Gorj, dupa ce primarul a impartit in localitate haine militare. Unii au primit geci, altii caciuli sau veste, dupa cum s-au potrivit marimile. Uniformele militare au fost procurate dintr-o unitate militara de la Vanju Mare, cu ajutorul partidului, spun consilierii locali.

Primarul PD-L din Tismana, Constantin Buzianu, a inceput sa imparta uniformele militare de acum trei luni. Omul stie ca vine Campania electorala, iar zilele trecute sondajul efectuat in localitatea a aratat ca primarul democrat liberal nu se prea bucura de increderea localnicilor. Ca sa castige simpatia oamenilor, primarul a ales sa imparta uniformele in satul in care oamenii spun ca edilul nu a facut nimic in acest mandat.

"Acum 3 saptamani am mers la parintii mei in sat si am vazut ca mai multe familii au primit uniforme militare de la unitatea Vanju Mare. Le-a luat primarul de la unitate, cu ajutorul partidului probabil, al PD-L-ului, prin minister. Este clar ca face campanie electrorala, vine primarul cu secretarul primariei cu masina si impart din portbagaj uniformele', Costel Jerca, localnic.

De 2 ani tinute la naftalina!

"Imaginea in comuna este sinistra, parca incepe razboiul. Sa vedeti oamenii cu caciuli, fulare, haine militare. Noi aici la Tismana ne pregatim de razboi. Aceste uniforme au fost luate de acum 2 ani, tinute intr-o magazie si acum au fost scoase pentru a fi impartite si in fiecare duminica merge si le imparte, precizand ca sunt cadou din partea lui', a precizat Tica Drumen, consilier local.

Desi s-au bucurat de hainele primite, localnicii nu se lasa nici asa convinsi sa il voteze. Uniformele militare au fost prcurate de la o unitate militara de la Vanju Mare, cu ajutorul partidului, spun consilierii locali.

×