x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Declarație halucinantă a primarului din Caracal despre pompierii arși în incendiul de la firma fiului său din Crevedia: "E problema lor"

Declarație halucinantă a primarului din Caracal despre pompierii arși în incendiul de la firma fiului său din Crevedia: "E problema lor"

de Redacție Jurnalul    |    27 Aug 2023   •   01:25
Declarație halucinantă a primarului din Caracal despre pompierii arși în incendiul de la firma fiului său din Crevedia: "E problema lor"

Ion Doldurea, primarul din Caracal şi tatăl patronului firmei unde a avut loc explozia de la Crevedia, a declarat despre pompierii răniţi că "e problema lor".

Într-un interviu pentru România TV, imediat după incendiu, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a vorbit despre tragedia produsă la firma fiului său, Ionuţ Doldurea, ocazie cu care a făcut o declaraţie halucinantă.

Potrivit antena3.ro, întrebat dacă știe că au murit oameni, primarul din Caracal a răspuns: "Ştiu. Este vorba despre o persoană. Ceilalți, pompierii, este problema lor".

Ion Doldurea a zis că în momentul exploziei se afla în străinătate unde se pregătea să participe la o conferință, dar va reveni de urgență în România cu primul avion. De asemenea, acesta a mai spus că fiul său "discută acum cu procurorii".

După explozia de la Crevedia, 32 de pompieri şi 2 jandarmi au fost răniţi şi au ajuns la spitale din Bucureşti cu arsuri la faţă şi mâini.

×