x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Haos de Black Friday: Site-urile marilor magazine, blocate de la primele ore ale dimineţii. Cum se bat retailerii români în REDUCERI

Haos de Black Friday: Site-urile marilor magazine, blocate de la primele ore ale dimineţii. Cum se bat retailerii români în REDUCERI

23 Noi 2012   •   10:34
Haos de Black Friday: Site-urile marilor magazine, blocate de la primele ore ale dimineţii. Cum se bat retailerii români în REDUCERI
Sursa foto: SPENCER PLATT/AFP
UPDATE 14:10 - eMag.ro a anunţat suplimentarea promoţiilor. Doritorii pot să cumpere produse cu reduceri importante din categoriile laptop, TV, foto, IT, electrocasnice mici, electrocasnice mari.

Flanco a anunţat că înregistrează vânzări de peste 30 ori mai mari decât într-o zi obişnuită. Cea mai vândută categorie în magazinele Flanco este cea a televizoarelor cu ecran plat, urmată de notebook-uri şi de maşini de spălat.

De la retailerii de electronice şi electrocasnice până la hipermarketurile şi magazinele de fashion, toţi au pregătit pentru Black Friday reduceri substanţiale de preţ. Oamenii s-au îngrămădit în magazine încă de la deschidere, iar site-urile cu oferte s-au blocat.

Cea mai mare competiţie în atragerea clienţilor cu preţuri mici se d[ pe segmentul IT&C.

Reduceri de BLACK FRIDAY

Retailerii români promit reduceri de până la 80% şi susţin că şi-au gândit stocurile astfel încât să poată vinde într-o zi cât într-o săptămână. Printre companiile care au intrat în cursa reducerilor se numără Altex, Domo, Flanco, eMAG, F64 sau evoMAG.

Magazinul online evoMAG a anunţat reduceri cuprinse între 30% şi 70% la laptopuri, tablete, telefoane mobile, aparate foto şi electrocasnice.

Românii vor putea beneficia de reduceri şi pe site-ul retailerului eMAG. Peste 60% dintre ofertele eMag puse la dispoziţia cumpărătorilor cu ocazia Black Friday se epuizaseră în jurul orei 10:00, la doar câteva ore de la începutul campaniei promoţionale.

Cele mai multe produse erau încadrate la categoriile electrocasnice mici şi electrocasnice mare, precum: aspiratoare, frigidere, cuptoare cu microunde, espresoare sau maşini de spălat.

La categoria electronice, tot stocul de televizoare la preţuri promoţionale era epuizat, la fel şi DVD playerele şi căştile audio. Stocurile de laptopuri şi tablete incluse în campania promoţională de Black Friday a eMag se terminaseră în proporţie de 90%, la telefoane stocul fiind încă disponibil prin câteva modele.

La rândul său, retailerul de produse electronice şi electrocasnice Altex oferă astăzi reduceri şi promite că nu vor exista probleme în privinţa stocurilor. 

Domo a început promoţiile încă de pe data de 19 noiembrie şi urmează să le menţină până vineri, 23 noiembrie. Ofertele speciale sunt disponibile la toate magazinele retailerului şi, potrivit site-ului oficial al Domo, vor fi reduceri de până la 50% la televizoare, laptopuri şi maşini de spălat. Retailerul oferă, de asemenea, cu un voucher, reduceri de 20% la toate produsele care nu sunt aflate în alte promoţii.

Flanco a adoptat şi el conceptul BLACK FRIDAY, iar site-ul retailerului electro-IT era închis joi seara, cel mai probabil pentru a se realiza o modificare a preţurilor produselor. "Îţi pregătim nişte surprize. Vă rugăm să aveţi răbdare. În acest moment operăm câteva modificări", este mesajul pe care îl pot vedea toţi internauţii care vor să acceseze acest site. Promoţiile celor de la Flanco vor fi puse la dispoziţia românilor în perioada 23-25 noiembrie. Magazinele acestui lanţ vor fi deschise de la ora 8:00 până la ora 22:00.

De vineri, începând cu ora 00:00, şi până duminică, la ora 23:59, românii vor putea profita de reducerile de până la 50% ale celor de la F64, unul dintre jucătorii de pe piaţa locală a echipamentelor foto.

Cei care vor accesa magazinul online al PCGarage vor putea cumpăra cu până la 80% mai ieftin atât laptopuri, cât şi tablete sau telefoane mobile.

Pe data de 23 noiembrie, între orele 00:00 şi 24:00, vor exista promoţii de până la 70% în cazul a circa 100.000 de produse, precum electronice, electrocasnice, telefoane mobile, jucării şi articole de vestimentaţie şi pe site-ul Okazii.ro.

Dealerii auto au adoptat Black Friday

Şi dealerii din industria auto au adoptat conceptul americanilor. Astfel, cei de la Porche Inter Auto România vor oferi reduceri de până la 50% la produse precum machete auto, accesorii de iarnă, anvelope, roţi, produse de întreţinere, elemente de tuning şi design. Toate ofertele vor fi disponibile, vineri, pe magazinul online al Porche Inter Auto România, de la ora 00:00 şi până la ora 23:59.

La campania BLACK FRIDAY 2012 vor participa şi cei de la V46 Outlet, La Redoute, TinaR, TheBodyShop, Ivatherm, Toyz, Clevertoys şi Quick Mobile.

Conceptul Black Friday, preluat de pe piaţa americană, marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative de preţuri, în general pentru o zi. Circa 4,1 milioane de români au auzit de această campanie şi aşteaptă ofertele retailerilor, iar dintre aceştia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesaţi să facă achiziţii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

LISTA magazinelor participante

Electronice/Electrocasnice - Online:

emag.ro
koyos.ro
evomag.ro
quickmobile.ro
marketonline.ro
sigmanet.ro
pcgarage.ro
cel.ro
azerty.ro
oktal.ro
itgalaxy.ro
fotohobbyshop.ro
photosetup.ro
oktal.ro
okazii.ro

Online şi în magazin:

altex.ro
domo.ro
flanco.ro
mediagalaxy.ro
miniprix.ro
f64.ro
carrefour.ro

Fashion, accesorii, cărţi, bilete:

zorilestore.ro
fashiondays.ro
fashionup.ro
amafashion.ro
tinar.ro
bbcollection.ro
watchshop.ro
biletoo.ro
blt.ro
libris.ro
litera.ro
elefant.ro

×