x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Harlem în România

Harlem în România

de Jurnalul National    |    18 Mar 2008   •   00:00
Harlem în România

Componenţii echipei Harlem Globetrotters şi-au început turneul de patru zile în România, printr-un spectacol de gală, susţinut aseară la sala Polivalentă din Bucureşti. De dimineaţă, ei au vizitat Palatul Parlamentului.

Componenţii echipei Harlem Globetrotters şi-au început turneul de patru zile în România, printr-un spectacol de gală, susţinut aseară la sala Polivalentă din Bucureşti. De dimineaţă, ei au vizitat Palatul Parlamentului. Azi, cei de la Harlem vor avea o reprezentaţie la Sibiu, urmând să mai susţină spectacole la Cluj (19 martie) şi la Timişoara (20 martie).

 

EFORIE NORD - Poliţist constănţean implicat în accident

Un agent constănţean  de la Circulaţie a provocat ieri un accident rutier în staţiunea Eforie Nord. În incident au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism în care se afla o femeie însărcinată. Gheorghe C., agent la SPR Constanţa, nu a acordat prioritate, iar maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism Dacia, la volanul căruia se afla o femeie însărcinată. În urma impactului, Dacia a pătruns pe contrasens lovind o autosanitară. Poliţia investighează cauzele producerii accidentului. Până la finalul cercetărilor, agentului i s-a suspendat permisul.

 

Senat - Parcul Bordei, redat bucureştenilor

Plenul Senatului a adoptat ieri cu 82 de voturi “pentru”, patru “împotrivă” şi trei “abţineri” proiectul de lege care prevede că terenul situat în Bucureşti în zona “Parcul Bordei” este declarat de utilitate publică. Potrivit proiectului, terenul amintit va fi expropriat de către statul român prin Ministerul Mediului care va îndeplini şi formalităţile în vederea acestei exproprieri. Proiectul a fost iniţiat de senatorii Marius Marinescu (PC), Ion Iliescu şi Nicolae Văcăroiu (PSD) şi va merge la Camera Deputaţilor care este Cameră decizională.  (D.P.)

 

VERDICT DEFINITIV - “Spionul” Stanchev, liber să plece

Consultantul bulgar Stamen Stanchev, “spionul” judecat în procesul privatizărilor strategice, a primit ieri acordul Instanţei Supreme  să părăsească România, cu condiţia să fie prezent la fiecare termen de judecată. Ieri, magistraţii au revocat măsura preventivă care îi interzicea lui Stanchev să plece din ţară, admiţând cererea avocatului care a motivat că familia inculpatului este pe cale de a fi expulzată din Monaco, dacă Stanchev nu se duce acolo pentru a clarifica situaţia. Instanţa a respins astfel recursul Parchetului împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti care acceptase vineri revocarea măsurii. (Violeta Fotache)

×
Subiecte în articol: observator