x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Helmuth Duckadam, din nou în spital

Helmuth Duckadam, din nou în spital

13 Sep 2012   •   12:51
Helmuth Duckadam, din nou în spital

Helmuth Duckadam se afla internat la Spitalul Militar, din Capitala, dupa ce saptamana trecuta a fost supus, la Constanta, unei interventii chirurgicale, cauzata de o ischemie la nivelul antebratului drept. Fostul mare portar al Stelei acuza din nou dureri la bratul drept, iar medicii ii fac investigatii.

Duckadam a chemat, in urma cu o saptamana, ambulanta pentru a fi transportat la spital dupa ce, in timp ce se afla cu fiica sa in varsta de patru ani pe faleza din Constanta, a vrut sa o ia in spate.

El a spus ca s-a fortat un pic si, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la bratul drept, un cheag de sange i-a blocat circulatia la antebrat.

Helmuth Duckadam a fost transportat la Urgenta Spitalului Judetean Constanta, fiind apoi internat in Sectia de Chirurgie Cardiocasculara cu diagnosticul "insuficienta arteriala acuta la antebratul drept".

In cursul noptii de joi spre vineri a primit tratament si a fost monitorizat, iar vineri dimineata a fost supus unei interventii chirurgicale pe artera radiala a bratului, pentru a fi indepartate cheagurile de sange.

"In cazul in care nu s-ar fi intervenit la timp, riscul era de a pierde bratul", au spus medicii constanteni, potrivit Mediafax.

In 2009 , fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operatie de inlocuire a unui vas de sange la mana dreapta, la Timisoara.

×