x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator HELMUTH DUCKADAM, înaintea operaţiei: "Ţara asta m-a dezamăgit!"

HELMUTH DUCKADAM, înaintea operaţiei: "Ţara asta m-a dezamăgit!"

20 Sep 2012   •   07:22
HELMUTH DUCKADAM, înaintea operaţiei: "Ţara asta m-a dezamăgit!"

Presedintele de imagine al Stelei, eroul finalei Cupei Campionilor de la Sevilla, trece prin una dintre cele mai grele perioade ale vietii sale. Dupa problema medicala aparuta saptamana trecuta, atunci cand a fost operat de urgenta din pricina unui cheag de sange care i-a intrerupt circulatia in antebratul drept, acum se confrunta cu una si mai mare.

Helmuth Duckadam a hotarat sa se opereze la mana care i-a cauzat atatea probleme pentru a elimina orice risc de recidiva. "Stau singur in rezerva asta si ma gandesc la operatia de luni. Am fost la trei medici care au dat din colt in colt, niciunul nu a vrut sa faca operatia. Doar domnul doctor Bradisteanu s-a incumetat", marturiseste gloria Stelei. Interventia este una riscanta, insa Duckadam nu se teme. "Frica? Nu-mi e frica! Stiu ca nu mai puteam trai asa, a fost alegerea mea sa vin la cutit".

"53 de ani mi-am facut datoria fata de Romania. A venit momentul ca si Romania sa-si faca datoria fata de mine". Asa a sunat finalul discursului pe care Duckadam l-a tinut inaintea internarii. In ciuda apelului, fostul portar nu a primit ajutorul nimanui, scrie prosport.ro. "Nu este vorba despre bani, nu m-a pus nimeni sa platesc nimic. Dar sunt dezamagit pentru ca nu am primit sprijin din partea Ministerului Sanatatii". Vocea-i tremura la telefon, nu ti-ai imagina ca la celalalt capat al "firului" este un adevarat munte de om. "Ma asteptam sa fiu ajutat cu niste sfaturi, niste pareri avizate. Sa-mi recomande un tratament, sa ma indrume catre un specialist. Dar nimic... Tara asta m-a dezamagit!" Luni, pana la ora la care echipa pe care a pus-o pe harta internationala a fotbalului va juca cu Rapid, Helmut Duckadam va fi operat. "Sper sa fie bine, sa fiu sanatos si sa ma bucur de familie. Nu mai puteam trai asa..."

Citeste artocolul intreg pe REALITATEA.NET

×
Subiecte în articol: operatie dukadam dezamăgit