x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hidroelectrica lansează o aplicație pentru clienți

Hidroelectrica lansează o aplicație pentru clienți

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   22:45
Hidroelectrica lansează o aplicație pentru clienți

Compania Hidroelectrica a lansat luni aplicația mobilă iHidro, un instrument inovator care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei.

Aplicația este disponibilă pentru sistemele Android și iOS, oferind totodată și o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator.

Potrivit unui comunicat al companiei, pe pagina principală a aplicației, clienții pot verifica soldul curent și pot accesa rapid ultima factură emisă. De asemenea, pot accesa secțiunea de grafic al istoricului de consum și pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie.

De asemenea, clienții pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract. Astfel, aceștia pot monitoriza și controla consumul de energie pentru mai multe adrese într-un mod convenabil și eficient.

Aplicația este împărțită în mai multe secțiuni, inclusiv: Facturare, unde sunt disponibile facturile emise și istoricul plăților efectuate, Utilizare, o secțiune care permite introducerea indexului autocitit și consultarea istoricul de consum, Contul Meu, unde clienții își pot administra profilurile și detaliile personale, și Servicii, unde este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat și un link către Q Desk – aplicația de gestionare a reclamațiilor și sesizărilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: hidroelectrica aplicatie