x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop 29 aprilie 2018. Fecioarele vor avea parte de surprize neplacute, certuri, pretentii si "atacuri"

Horoscop 29 aprilie 2018. Fecioarele vor avea parte de surprize neplacute, certuri, pretentii si "atacuri"

29 Apr 2018   •   08:15
Horoscop 29 aprilie 2018. Fecioarele vor avea parte de surprize neplacute, certuri, pretentii si "atacuri"

Horoscop 29 aprilie Berbec

Ziua de astazi nu anunta nimic extraordinar. In schimb promite o stare de spirit excelenta, multa liniste si o comunicare foarte buna. E adevarat, va simtiti oarecum osteniti, fara dorinta de a va concentra asupra unor treburi concrete. Oricum astrele va recomanda relaxare. Dar daca situatia va impune actiuni concrete, priviti cu atentie la oamenii de jurul dumneavoastra: cineva stie ce este de facut si este dispus sa faca pe seful.

Horoscop 29 aprilie Taur

Dati dovada de prudenta si vigilenta. Pe de o parte, intuitia se accentueaza si pot fi gasite solutii originale pentru probleme complexe. Pe de alta parte, exista pericolul de a primi informatii incorecte, de a fi inselat si de a pierde. Punctul forte rezida in capacitatea de a inventa un plan istet sau de a transforma discutia cu o persoana importanta intr-un spectacol de teatru.

Horoscop 29 aprilie Gemeni

Nu va ganditi decat la treburi care nu suporta amarea, chiar daca sunteti in vacanta. Nu veti gasi liniste pana cand nu veti gasi o solutie. De aceea, veti depune toate efoturile pentru a face fata cerintelor. Rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Horoscop 29 aprilie Rac

Aveti un mare potential. Sunteti activi si practici, doua ingrediente valoroase, care, dozate in mod corespunzator, va ajuta sa va descurcati in orice situatie veti fi pus, chiar si una mai deosebita. Veti gasi solutii elegante si inteligente pentru rezolvarea problemelor.

Horoscop 29 aprilie Leu

Vi se cere prea mult, dar ideile dumneavoastra si sugestii nu vor gasi ecoul cuvenit. Va ganditi la altceva, sunteti distrat si nimeni nu este prea atent la dumneavoastra. Relatiile cu cei apropiati cer sinceritate si marinimie. Nu va temeti sa spuneti lucrurilor pe nume. In privinta vietii personale, trebuie sa dati dovada de prudenta, in special in a doua parte a zilei.

Horoscop 29 aprilie Fecioara

In relatiile cu partenerul de viata sunt posibile surprize neplacute, certuri, pretentii si "atacuri". Cat de grava va fi situatia depinde de ceea ce s-a intamplat in ajun. Astazi nu trebuie sa puneti la suflet cuvintele altora si nu trebuie sa rupeti prietenii.

Horoscop 29 aprilie Balanta

Nu trebuie sa va grabiti nicaieri. Planurile dumneavoastra vor fi date peste cap, astazi: fie cineva va va trada, fie nu veti gasi taria de a merge pana capat. Ramaneti intr-un loc cunoscut si protejat, ocupati-va timpul cu treburi de rutina, simple. Fiti pregatit ca unii si altii, inclusiv rude si apropiati, sa va aminteasca despre promisiuni neonorate, despre suparari. 

Horoscop 29 aprilie Scorpion

O zi interesanta, cu foarte multe impresii pozitive, plina de emotii. Totusi, nu sunt excluse unele confuzii. Tentativele de pasa altora o parte din obligatiile dumneavoastra nu vor da roadele scontate. Prin urmare, odihniti-va, adunati-va fortele, dar nu omiteti vesti importante. In a doua parte a zilei, exista posibilitatea de a gasi intelegere chiar si din partea persoanelor care nici macar nu va raspundeau la telefon.

Horoscop 29 aprilie Sagetator

Trebuie sa aveti grija de siguranta casei. Surprize pot veni si din partea unor apropiati. Daca aveti copii, acordati-le toate atentia cuvenita. Daca vi se vor restitui niste bani, nu va grabiti sa-i cheltuiti. Este un moment foarte bun pentru a scapa de orice balast, lucruri vechi si dependente.

Horoscop 29 aprilie Capricorn

Aveti foarte multe idei care va ajuta sa gasiti rezolvarile adecvate la tot felul de probleme, mai marunte sau mai importante. Mintea dumneavoastra va functiona cu precizie, precum ceasurile elvetiene, iar mainile isi vor face treaba cu multa dibacie.

Horoscop 29 aprilie Varsator

Veti face socoteli, precum un adevarat contabil. Toate problemele le veti aborda cu mintea limpede, fara emotii. O zi potrivita pentru a revizui bugetul familiei, pentru a stabili cheltuieli pentru viitor. De asemenea, va veti gandi cum sa cresteti veniturile.

Horoscop 29 aprilie Pesti

Granita dintre convingere si autoconvingere nu exista, astazi. In orice caz, nu este sesizata de cei din jur. Iar schimbarile care se vor prouce astazi in viata dumneavoastra vor afecta cele mai vulnerabile chestiuni: dragostea, familia, relatiile cu copiii. Nu va grabiti sa adoptati decizii sau sa exercitati presiuni. Pentru a scapa de tensiuni, faceti plimbari lungi.

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 29 aprilie