x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop mai 2018. Trei zodii vor avea parte de surprize financiare

Horoscop mai 2018. Trei zodii vor avea parte de surprize financiare

14 Apr 2018   •   17:01
Horoscop mai 2018. Trei zodii vor avea parte de surprize financiare

Horoscop zodii norocoase în luna mai. În luna mai, putem vorbi despre noroc, mai ales atunci când vine vorba despre anumite zodii. Se pare că, încă de la începutul lunii, acestor zodii le va prii norocul și se vor bucura de experiențe, pe care nu le-au mai trăit de ceva timp.

Horoscop zodii norocoase în luna mai. Taur

În luna mai, Taurul își setează propriile strategii, pentru a-și atinge obiectivele fără vreun ajutor. În cazul tău, norocul constă în timpul liber și portofelul plin. Cum vine asta? În ultimul timp ai muncit foarte mult, iar acum apar roadele, în același timp, nu va fi atât de mult de muncă la serviciu, așa că luna mai va fi asemeni unei perioade de relaxare bine meritată.

Horoscop zodii norocoase în luna mai. Leu

Cum acești nativi parcă au învățat din greșelile trecutului și situația se schimbă. Dumnezeu parcă le pune mâna în cap și totul merge strună. La capitolul dragoste, leii o vor duce excelent și se vor simți extrem de răsfățați. Nu este exclus nici să se îmbogățească sau să găsească un loc de muncă mai bun.
 
Horoscop zodii norocoase în luna mai. Săgetător

În mai,interesul tău se va axa pe emoții. Pentru a nu întâmpina dificultăți în atingerea obiectivelor tale,acceptă ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ți pune în practică planurile. Săgetătorii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea succes în această lună, scrie secretele.com.

×
Subiecte în articol: horoscop