x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscop zilnic 22 aprilie 2018: Peștii fac orice pentru a scăpa de treabă

Horoscop zilnic 22 aprilie 2018: Peștii fac orice pentru a scăpa de treabă

22 Apr 2018   •   07:03
Horoscop zilnic 22 aprilie 2018: Peștii fac orice pentru a scăpa de treabă

Horoscop 22 aprilie 2018. Vor avea loc transformări importante în viețile a două zodii din punct de vedere amoros.

Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Berbec
Zi cu nervi și dezamăgire pentru berbeci. Proiectul la care lucrezi de mai mult timp riscă să fie compromis din cauza unui coleg impertinent. Îți dai seama, în sfârșit, că s-a lăudat degeaba și că, de fapt, nu se pricepe la nimic. Profesionistul se dovedește a fi un amator îngâmfat. Mergi mai departe, sunt destui oameni competenți alături de care poți progresa.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Taur
Duminică e o zi de relaxare pentru tauri. Te simți excelent alături de cele mai dragi persoane și aduni momente de neuitat. Setimentul de liniște e atât de puternic încât îți aduci aminte de casa părintească și de clipele unice petrecute atunci când erai copil. Ce poate fi mai frumos?


Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Gemeni
Nu te obligă nimeni să te desparți de canapea astăzi. Îți petreci toată ziua pe net, discutând cu o persoană despre care ai sentimentul că va fi jumătatea ta. Cu toate că vrei cu toată ființa să o cunoști în persoană, decizi să amâni momentul întâlnirii. Numai tu știi de ce.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Rac
O zi superbă pentru raci! Îți petreci ziua acasă, acolo unde te simți cel mai bine. Dimineață te vizitează rudele dintr-o tară străină, și „mica întânire” ține până seara târziu. Bineînteles, nu lipsesc cadourile. Primești suveniruri și multe alte obiecte unice, care te vor încânta.


Horoscop 22 aprilie 2018 pentru Leu
Știi că ai toate argumentele de partea ta atunci când nimeni nu îndrăznește să te contrazică. Problema e că, de fapt, nu ai dreptate, dar acest lucru va ieși la iveală ceva mai târziu. Deși vei fi confruntat în față, după acest moment, îți menții părerea cu fermitate și minimalizezi incidentul.

Horoscop duminică, 22 aprilie 2018 pentru Fecioară
Lecție de umilință pentru fecioare. Te lauzi în fața tuturor cu noua achiziție dar, ce să vezi, tranzacția nu se finalizează. Lumea te va asalta cu telefoane pentru a-și da cu părerea. Pregătește-te din timp, tu ai ales să vorbești când nu era cazul. Dacă ai grijă ce spui vei reuși să-ți salvezi onoarea.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop