x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 30 aprilie - 6 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Capricornii au probleme sentimentale

Horoscopul săptămânii 30 aprilie - 6 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Capricornii au probleme sentimentale

29 Apr 2018   •   12:51
Horoscopul săptămânii 30 aprilie - 6 mai, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Capricornii au probleme sentimentale
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii viitoare. Va fi o săptămână foarte bună pentru majoritatea zodiilor, dar mare atenție la problemele sentimentale. 

HOROSCOP Berbec. Încep săptămâna cu o Lună Plină ce marchează banii și câștigurile. Au toate șansele să fie inspirați, să aibă idei. Sigur că se bazează pe relații, dar ei sunt punctul de forță și se pot impune peste tot. Trebuie rezolvate lucrurile și trebuie să obțină rezultate practice. Important e să-și cunoască atuurile și să-și valorifice abilitățile practice. 

HOROSCOP Taur. Luna Plină îi vizează direct. Sunt foarte sensibili în legătură cu ce s-a întâmplat în viața lor și stabilesc cum vor să meargă mai departe, chiar și în ceea ce-l privește pe partenerul de viață. Relația e pusă sub semnul întrebării. Își vor da seama lângă cine se simt bine și autentici și unde nu e sinceritate absolută. 

HOROSCOP Gemeni. Această lună plină are legătură cu dramele trecutului și mulți trebuie să lase în spate diverse momente neplăcute și să nu le mai rememoreze. Se pot simți obligați să facă parte dintr-un parteneriat. Această Lună Plină le pune în față lucrurile bune și cele rele pe care le-au făcut și își pot da seama ce nu trebuie să repete pentru a nu mai ajunge în anumite situații neplăcute. 

HOROSCOP Rac. Au o Lună Plină pe axa inimii și a iubirii. Au nevoie de dragoste, unii se pot îndrăgosti, alții pot reaprinde flacăra iubirii în cuplul pe care îl au. Fac gesturi frumoase, au sentimente profunde și vor să dovedească că sunt parteneri pe care se poate baza lumea. 

HOROSCOP Leu. Sunt foarte centrați pe această Lună Plină. Sunt axați pe viața lor, comoditatea lor, siguranța lor. Unii pot lua în analiză probleme conjugale, alții probleme patrimoniale. Își fac foarte multe calcule. Unii vor să evolueze în carieră. Sunt foarte preocupați de propriul interes. 

HOROSCOP Fecioară. E o săptămână care le învață să-și valorifice mai mult atuurile, talentele și farmecul personal. Pot să deschidă multe uși cu farmecul personal, e nevoie de el în multe meserii, mai ales acolo unde se lucrează cu publicul. Trebuie să învețe să-și sublinieze talentul. 

HOROSCOP Balanța. Sunt interesate de bani, pe care-i pot obține prin manevrarea unor acte. Fără eforturi nu pot ajunge la rezultate. Au nevoie să-și pună puțin mintea la contribuție. Sunt foarte abile pentru asta. 

HOROSCOP Scorpion. Sunt foarte abili din punct de vedere financiar. Nu se trece peste cuvântul lor. Știu exact ce pot oferi pentru banii pe care îi cer, pot oferi servicii în plus. 

HOROSCOP Săgetător. O săptămână în care au o Lună Plină pe axa suferințelor. Trebuie să-și pună cenușă în cap dacă au greșit. Nu suportă să fie arați cu degetul și li se pare că sunt mai demni dacă își recunosc greșeșlile. Sunt foarte interesați de bani în această săptămână. 

HOROSCOP Capricorn. Au o Lună Plină pe axa iubirii. Au nevoie să ajungă la inima partenerului de viață. Au senzația că partenerul e puțin distant și că nu pot fi împreună cât își doresc. Au sentimentul responsabilității foarte subliniat și iau decizii despre cum își organizează viață 

HOROSCOP Vărsător. Au Lună Plină pe axa carierei. Pot obține rezultate și o oarecare popularitate dacă își asumă responsabilitățile așa cum trebuie. 

HOROSCOP Pești. Au o Lună Plină pe zona comunicării. Au planuri, au idei, li se propun lucruri și fac bani din asta. Trebuie să se bazeze pe niște abilități, pe unele le stăpânesc, pe altele nu. Învață lucruri noi. 

×