x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul săptămânii 30 iulie – 5 august cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au nevoie de iubire

Horoscopul săptămânii 30 iulie – 5 august cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au nevoie de iubire

29 Iul 2018   •   09:12
Horoscopul săptămânii 30 iulie – 5 august cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au nevoie de iubire

Horoscopul săptămânii 30 iulie – 5 august a fost prezentat la Antena 3 de astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP Leu - Sunt un pic mai atenți la imaginea lor publică, sunt gata să facă un gest care ar putea contraria persoanele din jur, dar își asumă acest lucru, își apără poziția. Primesc sprijin de la familie.

HOROSCOP Fecioară - Primesc sprijin legat de muncă. Trebuie să treacă peste și să se bazeze pe relații. Flerul le funcționează foarte bine și au parte de întâlniri cu persoane care le dau niște chei și soluții. 

HOROSCOP Balanță - Au nevoie de iubire și probabil de aceea se supără dacă primesc critici. Constată tot felul de reacții și comportamente a celor din jur. Pe axa prietenilor, tot felul de tensiuni, unii vin, alții pleacă.

HOROSCOP Scorpion - Își doresc multă stabilitate care pornește de la propriile lor forțe. Trebuie să analizeze, poate fi vorba despre o funcție foarte mare.

HOROSCOP Săgetător - Sunt preocupați de bani și neliniștiți că pierd sau că nu acumulează destul. Stau foarte bine la capitolul familie, dacă acceptă să stea lângă persoanele care au nevoie de ajutor. Bine ar fi să aibă grijă de persoanele bolnave sau de cele care au nevoie. 

HOROSCOP Capricorn - Își doresc mulți bani, cheltuiesc în această perioadă, dar vor neapărat să mulțumească pe cineva. Voiajele sunt foarte frumoase, întâlnirile cu prietenii, vorbe bune. Își încarcă bateriile, chiar dacă își golesc buzunarele. 

Citeste aici horoscopul integral

×