x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul zilei: Unii vor un zambet, altii se imbolnavesc!

Horoscopul zilei: Unii vor un zambet, altii se imbolnavesc!

15 Mar 2018   •   08:27
Horoscopul zilei: Unii vor un zambet, altii se imbolnavesc!

Peştii se îndrăgostesc lulea şi vor fi toată ziua cu capul în nori, iar Leii nu mai aşteaptă weekendul ca să îşi facă planuri de vacanţă! Şi Taurii au motive să radieze de fericire, pentru că vor avea rezultate bune la muncă şi îşi vor impresiona şefii.

 

Peşti

Nativii Peşti sunt într-o dispoziţie foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschişi..şi ca toţi îndrăgostiţii, sunt cu capul în nori.

Berbec

Berbecii, impulsivi din cale afară, se aşteaptă ca toţi cei din jur să anticipeze dorinţele lor. Ar fi indicat să fie mai înţelegători şi să lase furia deoparte.

Taur

Taurii vor fi doar un zâmbet...Se vor întrece pe ei înşişi în ceea ce priveşte munca...Aşadar..cu greu... cei din jur vor ţine pasul cu ei.

Gemeni

Pentru Gemeni...ziua de azi va aduce noi provocări şi obligaţii.. Este momentul să dovedească faptul că sunt foarte buni în ceea ce fac...iar succesul..nu va întârzia să apară.

Rac

Racii sunt mai sensibili în această perioadă...aşa că...o răceală.. le-ar putea strica ziua....Dacă nu vor să-şi petreacă următoarele zile la pat...ar face bine să aibă grijă de sănătatea lor.
Leu

Posibil ca Leii..să înceapă să-şi facă planuri de concediu...Iar gândul că vor putea pleca în curând...le va însenina ziua.

Fecioară

Fecioarele ar face bine să nu promită nimic astăzi... Pentru că este posibil să nu se poată ţină de cuvânt...E indicat ca înainte să vorbească...să fie siguri de ceea ce vor.

Balanţă

Balanţele vor fi mai creative ca de obicei. Vor lăsa frica deoparte şi vor experimenta lucruri noi, iar rezultatele vor fi memorabile.

Scorpion

Scorpionii nu se simt bine până nu-şi impun punctul de vedere. Totuşi, ar fi bine să fie mai toleranţi în relaţiile sociale.

Săgetător

Ar fi recomandat ca Săgetătoriii să acorde mai mult timp familiei. Cei dragi se simt puţin cam neglijaţi. Aşa că diseară ar putea să se uite cu membrii familiei la un film.

Capricorn

Capricornii au depăşit de mult bugetul familiei, aşa că îşi vor petrece ziua încercând să facă un ban în plus.

Vărsător

În schimb, Vărsătorii au reuşit să fie mai chibzuiţi o perioadă. Însă astăzi, tentaţia de a merge la cumpărături să-şi golească buzunarele este foarte mare.

OBSERVATOR

×