x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Horoscopul zilei. Unii se cearta in familie, altii au liber la cheltuieli

Horoscopul zilei. Unii se cearta in familie, altii au liber la cheltuieli

05 Mar 2018   •   08:34
Horoscopul zilei. Unii se cearta in familie, altii au liber la cheltuieli

Banii iscă certuri mari cu familia pentru o zodie. Aceşti nativi nu vor avea limită la cheltuieli. Ce ar trebui să facă pentru a evita conflictele. Află ce ţi-au rezervat astrele!

 

Nativii Peşti au o dorinţă accentuată... de a-i schimba pe toţi cei din jur...în funcţie de cum îşi doresc ei...Ar fi bine să accepte fiecare om aşa cum este...cu calităţile şi defectele sale.

Astăzi Berbecii au tendinţa de a cheltui atât de mulţi bani...încât...parcă mâine..n-ar mai fi o zi. Dacă vor sa evite conflictele cu rudele pe acest subiect...ar fi indicat să fie mai cumpătaţi.

E posibil ca Taurii să-şi dorească o schimbare în carieră...Fie se gândesc să îşi caute un alt loc de muncă...fie se vor îndrepta către un alt domeniu.

Şi Gemenii vor să evolueze profesional...Aşa că ar fi momentul potrivit să se apuce de un curs de specializare...sau să citească mai mult.

Trebuie să ştiţi că Racii vor încerca să se ţină de toate promisiunile astăzi. Şi dacă e nevoie...se vor da peste cap cu programul....pentru a-şi respecta cuvântul.

Leii vor fi pe fugă toată ziua....Au foarte multe treburi de rezolvat....Important e..că după această alergătură...vor avea o seară liniştită.

În sfârşit..Nativii Fecioară pot avea un început de săptămână minunat! Ce trebuie să facă este...să muncească cu spor şi drag...aşa cum numai ei ştiu..dar să se bucure şi de momentele în familie atunci când sunt acasă.

Balanţele ar putea fi invitate astăzi la o ieşire în oraş...sau la o aniversare...Şi ce dacă e luni?...Distracţia este binevenită oricând.

Scorpionii vor fi foarte spirituali astăzi...Vor să-şi îmbunătăţească relaţiile cu cei din jur...şi să încerce să fie din ce în ce mai buni.

Săgetătorii pot fi mai introvertiţi ...aşa că orice încercare de a afla ceva de la ei...va fi în zadar!

În schimb, Capricornii...sunt mai sensibili decât de obicei...Vor sta pe gânduri toată ziua...şi asta pentru că e posibil să aibă ceva  probleme cu partenerul de viaţă...Ar fi bine să se liniştească...O discuţie sinceră, va rezolva totul!

Vărsătorii simt nevoia să facă ceva nou...inedit...să spargă monotinia...! Aşa că..fără doar şi poate...se vor face remarcaţi oriunde..Iar zâmbetul lor ...va binedipsune multe persoane! OBSERVATOR

×