x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Huliganul de la Ploieşti - şi beat, şi drogat. Stadionul - "păzit" de o firmă cu un singur angajat

Huliganul de la Ploieşti - şi beat, şi drogat. Stadionul - "păzit" de o firmă cu un singur angajat

de Mara Raducanu    |    31 Oct 2011   •   10:29
Huliganul de la Ploieşti - şi beat, şi drogat. Stadionul - "păzit" de o firmă cu un singur angajat

Dupa ce a fost retinut de jandarmi, Dragos Enache, huliganul de la Ploiesti, a fost condus la Spitalul Judetean, unde i s-au recoltat probe de sange. Potrivit unor surse neoficiale, rezultatele preliminare au aratat ca huliganul consumase droguri inainte de a intra pe stadion, cel mai probabil amfetamine. Adica, substante considerate droguri de mare risc. Ce efecte au ele? - Acestea maresc viteza de reactie a corpului, fac inima sa lucreze mai repede si pompeaza adrenalina in sistem. Consumatorul devine energic, cu pupilele dilatate, sigur de sine, superior, atitudine afisata de Enache in timpul atacului asupra lui Galamaz. “Amfetaminele intra in categoria substantelor psiho-stimulante. Agitatia, euforia, cresterea stimei de sine, agresiviatate, stare de alerta. Din punct de vedere fizic: insomnie, transpiratie ambundenta, cresterea tensiunii arteriale,hipertensiune. Ele intra in categoria drogurilor recreationale. Efectele sunt asemanatoare cocainei', a declarat pentru Jurnalul National, doctorul Bogdan Gheorghe, medic in cadrul Serviciului Reducerea cererii de droguri, din cadrul Agentiei Nationale Antidrog. Surse din cadrul Politiei Prahova au declarat pentru Jurnalul National ca Dragos Enache avea o alcoolemnie ridicata in momentul care a intrat pe teren si a produs incidentul.

Cine este Galant Security? - o Firma care obtine performanta cu un singur salariat!

Firma care a asigurat paza la meciul Petrolul-Steaua, suspendat din cauza unor violente, se numeste Galant Protect Security.

Cat de bine si-au facut datoria angajatii acestei companii? Cat de repede au intervenit ca sa-l impiedice pe Dragos Enache sa intre pe teren si sa produca incidentul? Societatea Galant Protect Security din Ploiesti a fost infiintata in 2009 si obiectul sau de activitate il reprezinta “activitati de protectie si garda', capitalul social fiind de numai 250 de lei. Asociati: Buzatu Vasile- 40%; Nedelcu Cosmin-40%; Pasol Costin- 5%. In anul infiintarii Galant Security a avut o cifra de afaceri de 154.011 lei, potrivit rapoartelor financiare oficiale. In 2010, cifra de afaceri a explodat, ajungand la 2,632,919 lei, performanta economica fiind obtinuta, cu un singur salariat.

×