x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Hunedoara: Un deţinut a evadat de la penitenciarul Bârcea Mare

Hunedoara: Un deţinut a evadat de la penitenciarul Bârcea Mare

15 Sep 2011   •   10:50

Un detinut a evadat de la un punct de lucru in Stei, judetul Hunedoara. El a cerut voie la toaleta, insa dupa cateva minute gardianul care il pazea si-a dat seama ca individul fugise. Detinutul are 24 de ani si este condamnat la patru ani pentru furt.

Barbatul si alti cinci detinuti se aflau la cules de cartofi si erau paziti de un singur gardian. Evadatul are 1,83 de metri, parul blond si are un tatuaj pe antebratul stang.

Potrivit directorului Penitenciarului Barcea Mare, Daniel Turmeanu, detinutul evadat se numeste Mihai Martinas si a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare pentru furt calificat, scrie Mediafax.

"Tanarul, care este din Sibiu, comuna Veseud, avea regim semideschis si a parasit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv zona Stei, aflat in apropierea orasului Hateg. Din primele verificari efectuate, a rezultat faptul ca persoana privata de libertate a solicitat sa se deplaseze la toaleta, iar dupa aproximativ cinci minute a fost constatata lipsa lui si s-a procedat conform reglementarilor in vigoare", a spus Turmeanu.


×