x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iarna vine împreună cu Jurnalul de schi

Iarna vine împreună cu Jurnalul de schi

17 Noi 2010   •   22:04
Iarna vine împreună cu Jurnalul de schi

138255-test.jpgLa sfârşitul acestei săptămâni, temperaturile vor scădea simţitor, astfel că iarna va începe să-şi întindă plapuma peste întreaga ţară. Până la sfârşitul lunii sunt aşteptate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare pe tot cuprinsul ţării.

Săptămâna viitoare, joi – 25 noiembrie – Jurnalul Naţional vine în întâmpinarea celor care iubesc iarna şi sporturile ce pot fi practicate în anotimpul rece prin editarea Jurnalului de schi, supliment care va fi distribuit gratuit, împreună cu ziarul.

Din cele 76 de pagini puteţi afla care sunt cele mai importante destinaţii de schi din Austria. De asemenea, cititorii vor avea parte de o prezentare amplă a staţiunilor din România, precum şi de o hartă aşteptată cu nerăbdare de iubitorii sporturilor de iarnă.

Nu lipsesc nici sfaturile despre echipamentul de schi şi snowboard. Jurnalul de schi vă oferă şi un calendar pentru anul 2011. Acelaşi produs vă dezvăluie şi care este cea mai nouă academie de snowboard din România.

Suplimentul ziarului poate fi găsit la orice chioşc de ziare din ţară. Din Jurnalul de schi puteţi afla şi care sunt locurile din care www.jurnalul.ro transmite live.

×