x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iaşi: Un bărbat s-a spânzurat din cauza datoriilor de la bancă

Iaşi: Un bărbat s-a spânzurat din cauza datoriilor de la bancă

24 Feb 2009   •   00:00

P. Duca, de 40 de ani, din comuna ieşeană Ciurea, şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor pe care le avea la bancă. Bărbatul a fost găsit spânzurat de creanga unui copac din spatele casei de către fiul său, în vârstă de 16 ani, potrivit Agerpres.



Potrivit rudelor, situaţia financiară a lui P. Duca a început să se înrăutăţească după ce, acum patru ani, soţia lui s-a îmbolnăvit de o boală incurabilă. Pe atunci, el a făcut un împrumut în bancă în valoare de 40 de milioane de lei, bani necesari tratamentului soţiei. La numai un an, femeia a decedat, lăsându-l cu datorii şi cu un copil. În plus, în 2008 bărbatul şi-a pierdut locul de muncă, întrucât firma la care lucra a intrat în faliment.
Rămas pe drumuri, cu datorii la bancă şi un copil de crescut, bărbatul a încercat să îşi caute de lucru în Italia. Când s-a întors acasă, a găsit zeci de scrisori de la bancă, în care se arăta că va plăti penalizări în plus pentru întârzieri de plată. Rudele spun că, în câteva rânduri, bărbatul s-a plâns că se află la capătul puterilor şi că-i vine să-şi ia viaţa, întrucât nu poate să facă faţă datoriilor de la bancă.

×
Subiecte în articol: romania