x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iaşi: Un mort şi patru oameni intoxicaţi cu alcool metilic

Iaşi: Un mort şi patru oameni intoxicaţi cu alcool metilic

22 Ian 2010   •   00:00

Poliţiştii mureşeni sunt în căutarea un autoturism înmatriculat în alt judeţ, al cărui şofer a vândut în comuna Lunca Bradului doi litri de alcool metilic, care a dus la decesul unei persoane şi la internarea altor patru.



''Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş încearcă să găsească maşina din care s-a comercializat băutura. Se pare că unul dintre cei internaţi ar fi cumpărat un flacon de 2 litri de alcool metilic de la un autoturism care tranzita comuna. Din acel flacon se pare că victimele ar fi băut'', spune purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Livia Popa, citat de Agerpres.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Lavinia Cozma, a confirmat că au fost internate patru persoane cu intoxicaţie cu metanol - o femeie de 53 de ani şi trei bărbaţi cu vârste de 48, 37 şi respectiv 38 de ani - dintre care una în stare foarte gravă.

Cozma a precizat că doi pacienţi sunt internaţi la Clinica ATI I, unul la Clinica ATI II şi unul la Clinica Medicală I, trei dintre aceştia necesitând deja dializă.
Lavinia Cozma a precizat că alcoolul metilic este extrem de toxic pentru organism.

×
Subiecte în articol: observator