x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

12 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează snobul carpatin, devorator de kitsch, care traversează o perioadă înfloritoare, spre deosebire de cerbul carpatin, pe cale de dispariţie. Propunem o răsturnare de situaţie.



  • Ne enervează oamenii de pază de la intrările pe stadioane care-şi permit să confişte prăjiturile plătitorilor de bilete, parfumurile din genţi şi tot ce le mai este de folos, profitînd de libertatea de a-i controla pe cei care intră.
  • Ne scot din minţi oamenii care dau dreptate oricărui impostor doar pentru că ţine un discurs pseudofilozofic de doi lei din care nu-nţelege nimeni nimic. Şi toţi care fac acelaşi lucru din snobism cronic, atunci cînd ajung la o expoziţie de artă plastică la care se uită ca viţeii la poarta nouă.
  • Ne enervează şi ăia care au ajuns bogaţi şi celebri în urma unor discursuri publice încriptate şi fără substanţă, dar suficient de alambicate, încît să-i lase pe snobii de elită cu gurile căscate. Noi îi plătim, din impozite!
  • Ne enervează snobul carpatin, devorator de kitsch, care traversează o perioadă înfloritoare, spre deosebire de cerbul carpatin, pe cale de dispariţie. Propunem o răsturnare de situaţie.

×
Subiecte în articol: observator