x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

13 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează îngrozitor drumurile patriei pline de gropi în care s-au investit foarte mulţi bani degeaba şi de şoferi idioţi care ne pun viaţa în pericol prin simpla prezenţă în trafic. Ne mai enervează lucrările interminabile care ne-ncurcă circulaţia şi ne fac viaţa mai grea.



  • Ne enervează îngrozitor drumurile patriei pline de gropi în care s-au investit foarte mulţi bani degeaba şi de şoferi idioţi care ne pun viaţa în pericol prin simpla prezenţă în trafic. Ne mai enervează lucrările interminabile care ne-ncurcă circulaţia şi ne fac viaţa mai grea.
  • Ne enervează că Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţii nu reglementează situaţia despăgubirilor pe Legea 290/2003. Ne-au sunat la redacţie cetăţeni care ar fi trebuit să primească banii din luna noiembrie 2007 şi care se uită şi acum lung în cont. Cît aţi alocat legii cu pricina, doamnă preşedinte Zarrour, din cele 50 de milioane de lei pe care le-aţi primit de la Ministerul Finanţelor? Vă întrebăm în scris, pentru că la numerele de telefon ale instituţiei pe care o conduceţi sună invariabil ocupat. Sau dacă ai norocul ca linia telefonică să nu fie blocată, atunci e clar că nu mai răspunde nimeni. Încercaţi şi dvs.!
  • Ne enervează reclama la pateu de ficat, al cărei mesaj nu e să mîncăm pateu, ci să ne punem cenuşă-n cap pentru că ne-am jucat cu copiii pe-afară cînd eram mici în loc să ţesem frumos. Deci ne-am dezvoltat armonios şi cu un minimum de frustrare. Sau e pentru copiii care ar trebui să renunţe la joacă şi să se apuce de muncă, zi de vară pînă-n seară, ca nu cumva să se bucure de copilărie. Grav este că din reclama cu pricina s-ar putea inspira multe mame care n-au repere valorice şi care consideră că aşa e bine să-ţi exploatezi plodu’, în loc să-l laşi să se dezvolte normal.
  • Ne enervează că azi e miercuri, 13!
  • Ne enervează situaţia tensionată din Caucaz, care a transformat Georgia într-un teatru de război.

×
Subiecte în articol: observator