x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

15 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează şmecherul care trece cu elicopterul YRRAA razant deasupra plajelor de la Jupiter – Cap Aurora făcîndu-se că aterizează sau atacă cu botul turiştii. Ne enervează şi şefii de la Apele Române Dobrogea Litoral care stau prea mult în şedinţă şi nu vor să spună ce suprafaţă de mare au dat spre închiriere o dată cu plaja.



  • Ne enervează Van Gogh pentru că a murit sărac şi a trăit toată viaţa în mizerie ca să facă alţii foarte mulţi bani din vînzarea tablourilor lui.
  • Ne enervează şi suprarealiştii care l-au exclus din cercul lor pe Dali – supranumit "Avida Dollars" –, pentru că a ştiut cum să se vîndă pe bani mulţi.
  • Ne enervează exemplul Biblic din care înţelegem că trebuie să întoarcem şi celălalt obraz după ce primim o palmă şi toate exemplele negative de viaţă care ne-au fost expuse ca pozitive.
  • Ne enervează că după atîta caniculă trebuie să vină automat cîteva zile de furtuni şi descărcări electrice.
  • Ne-a enervat stîngăcia conducătorilor dinamovişti, care au chemat miercuri o pleiadă de ziarişti la o conferinţă de presă pentru a-l prezenta pe marele fotbalist Julio Cesar şi acesta a lipsit cu desăvîrşire. Bine bre, nea Turcule, cu ce ţi-am greşit să ne scoţi pe căldurile astea la o plimbare prin Bucureşti?
  • Ne enervează şmecherul care trece cu elicopterul YRRAA razant deasupra plajelor de la Jupiter – Cap Aurora făcîndu-se că aterizează sau atacă cu botul turiştii. Ne enervează şi şefii de la Apele Române Dobrogea Litoral care stau prea mult în şedinţă şi nu vor să spună ce suprafaţă de mare au dat spre închiriere o dată cu plaja.

×
Subiecte în articol: observator