x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

18 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează penele de curent din plină caniculă. Nu numai că fenomenul nu poate fi controlat, dar pînă la remedierea problemei ţi se dezgheaţă frigiderul, ţi se întind urechile de căldură şi te uiţi la aerul condiţionat, rugîndu-te să funcţioneze cu… gîndurile tale bune.



  • Ne enervează penele de curent din plină caniculă. Nu numai că fenomenul nu poate fi controlat, dar pînă la remedierea problemei ţi se dezgheaţă frigiderul, ţi se întind urechile de căldură şi te uiţi la aerul condiţionat, rugîndu-te să funcţioneze cu… gîndurile tale bune.
  • Ne enervează picătura chinezească de pe bulevardele Capitalei. Cum te adăposteşti de caniculă pe trotuoarele prăfuite, la umbra firavă a vreunui bloc, pentru că pomi nu mai prea avem, cum faci baie. Vrînd-nevrînd, datorită aparatelor de aer condiţionat, ai căror proprietari nu au găsit soluţia împotriva picăturii chinezeşti, băile de ignoranţă sînt binevenite.
  • Ne enervează aglomeraţia de pe litoralul românesc şi nu îi înţelegem rostul. După o călătorie de coşmar pe şoselele primitoare şi occidentale ale ţărişoarei noastre, la Marea Neagră nu găseşti altceva decît o plajă murdară, servicii de lumea a treia şi preţuri de occident. Litoralul nostru iubit!
  • O să ne enerveze tot timpul maşinile RATB care au aer condiţionat şi care nu îl folosesc. Noi nu avem dreptul să călătorim civilizat? Nu plătim destule taxe ca să merităm un minimum de confort? Şi ne mai enervează şoferii RATB care vînd gogoşi de genul: aerul condiţionat nu îl coordonez eu!

×
Subiecte în articol: observator