x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

20 Aug 2008   •   00:00

Ne întrebăm dacă-i afectează cu ceva pe manelişti decizia Poliţiei Capitalei de a interzice zgomotul între orele 22:00 şi 8:00. După ce ne-au transmis cîntat că au bani să ne cumpere cu totul şi să facă ce vor, e posibil să ne trezim că vor plăti amenzi "fără număr – fără număr" şi-şi vor vedea de-ale lor în continuare.



  • Ne enervează îngrozitor investiţiile româneşti tipice din ultimii ani, care ori sînt inutile, ori incomplete. Primăria Capitalei a cumpărat pentru parcul auto, la acelaşi preţ, acelaşi model de autobuze. Jumătate dintre ele n-au aer condiţionat, dar au camere video şi GPS. Acum tot în Bucureşti s-au cumpărat camere de supraveghere pentru a doua sesiune a BAC-ului, dar au fost montate pe holuri, nu în sălile de examen. În aceeaşi categorie se înscriu rampele pentru persoanele cu dizabilităţi, de obicei prea înguste pentru a se putea folosi.
  • Ne întrebăm dacă-i afectează cu ceva pe manelişti decizia Poliţiei Capitalei de a interzice zgomotul între orele 22:00 şi 8:00. După ce ne-au transmis cîntat că au bani să ne cumpere cu totul şi să facă ce vor, e posibil să ne trezim că vor plăti amenzi "fără număr – fără număr" şi-şi vor vedea de-ale lor în continuare.
  • Ne-am enervat ieri-dimineaţă, văzînd că naţionala feminină de handbal a României a ratat calificarea în semifinalele turneului olimpic de la Beijing, fiind eliminată de selecţionata Ungariei cu scorul de 34-30. Şi pînă la urmă nu înfrîngerea în sine a fost deranjantă, ci modul în care s-au prezentat fetele lui Tadici la cel mai important meci al lor din ultimii ani. Poate dacă nu ne aburea nimeni cu dorinţa de performanţă, cu clasarea pe podiumul olimpic, cu generaţia cea mai bună, nu ne enervam nici noi pentru această bătaie. Şi, apropo, pe viitor lăsaţi-o acasă pe Ionela Gîlcă!

×
Subiecte în articol: observator