x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

22 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează din nou chestia asta cu rovinietele. De data aceasta surprinde decizia lui Ludovic Orban, ca pînă la 1 septembrie şoferii care nu au roviniete să nu mai fie amendaţi. Salutăm iniţiativa ministrului Transporturilor, dar cei care tocmai şi-au achziţionat mult căutatul abţibild ce să facă acum? Să-l bage undeva!



  • Ne enervează din nou chestia asta cu rovinietele. De data aceasta surprinde decizia lui Ludovic Orban, ca pînă la 1 septembrie şoferii care nu au roviniete să nu mai fie amendaţi. Salutăm iniţiativa ministrului Transporturilor, dar cei care tocmai şi-au achziţionat mult căutatul abţibild ce să facă acum? Să-l bage undeva!
  • Ne enervează lucrările interminabile la drumurile patriei, muncitorii care, dacă-i cauţi, ori sînt prea obosiţi şi stau la o bere la umbră să se odihnească, ori sînt în pauza de masă, ori lipsesc cu desăvîrşire de la "locu’ faptei". Ne ‘nervează totodată şi patronii acestor firme de construcţii, care le dau foarte puţini bani muncitorilor ca să le intre lor cît mai mult în buzunar, precum şi contractele care se semnează în general în România pe bază de plic gras cu bani, licitaţiile fiind de multe ori doar praf în ochi.
  • Că veni vorba de praf în ochi, ne enervează în continuare praful pe care-l înghiţim de la "gemenii" proptiţi la intrarea principală în Romexpo, blocînd accesul la tîrguri, care se construiesc de zor pe un teren concesionat pentru 49 de ani, care combină un fost spaţiu verde şi un fost drum public. Şi camioanele care blochează accesul pietonal la intrările în şantier.

×
Subiecte în articol: observator