x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

23 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează haosul din traficul bucureştean şi blocajele de pe celelalte drumuri ale patriei, cauzate de lucrările de asfaltare pe care le găsim la tot pasul.



  • Ne enervează haosul din traficul bucureştean şi blocajele de pe celelalte drumuri ale patriei, cauzate de lucrările de asfaltare pe care le găsim la tot pasul.
  • Ne enervează Vama Veche, salvată şi în vara asta pînă la epuizare, călcată în picioare de şi mai multe tocuri-cui cu fustiţe în buline şi genţi de lac ataşate la merţane argintii cu proprietari negri şi burtoşi, care pînă spre dimineaţă ne bagă pe gît gaze de eşapament şi tot praful de pe uliţe.
  • Ne întrebăm de ce sînt clare, limpezi şi albastre alte mări ale lumii, în timp ce a noastră e tulbure şi jegoasă tot timpul. Oare pînă cînd să suportăm deversările din larg ale tuturor navelor străine care ştiu că prin zona asta se poate face orice?
  • Ne enervează braconierii care fură în permanenţă calcan din apele noastre teritoriale cu pescadoarele, în timp ce amărîţii noştri sînt vînaţi de Poliţia de frontieră pentru trei guvizi leşinaţi, prinşi ilegal prin Vama Veche. Şi cînd te gîndeşti că despre noi spune toată lumea că sîntem hoţi...

×
Subiecte în articol: observator