x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

01 Sep 2008   •   00:00

Tot ne enervează trenul care face şapte ore de la Bucureşti la Costineşti. Asta în condiţiile în care pasagerul plăteşte şi suplimentul de viteză, deşi o călătorie cu trenurile Rapid durează cam cît una cu un tren personal. Sperăm că pînă la anul, în viitorul sezon estival, să se schimbă lucrurile. Deşi, după cum decurg lucrările, sînt slabe şanse să se întîmple acest lucru.



  • Tot ne enervează trenul care face şapte ore de la Bucureşti la Costineşti. Asta în condiţiile în care pasagerul plăteşte şi suplimentul de viteză, deşi o călătorie cu trenurile Rapid durează cam cît una cu un tren personal. Sperăm că pînă la anul, în viitorul sezon estival, să se schimbă lucrurile. Deşi, după cum decurg lucrările, sînt slabe şanse să se întîmple acest lucru.
  • Ne enervează şoferii care opresc peste tot în trafic, "ascunzîndu-se" în spatele unor presupuse avarii. Şi ne mai enervează proprietarii de autoturisme care-şi lasă maşinile spre vînzare în tot felul de locuri vizibile, fără să le pese că încurcă traficul şi aşa "balamucit" din Bucureşti.
  • Ne enervează că autorităţile locale din Mediaş au găsit de cuviinţă să investească într-un WC public pentru care au alocat nu mai puţin de 100.000 de euro. S-or simţi bine locuitorii acestui oraş să "se uşureze" într-un astfel de stabiliment de lux?

×
Subiecte în articol: observator