x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

03 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează chiloţii lui Stolojan, deveniţi de cîteva zile principalul subiect de comentarii pentru presa românească, de parcă ceilalţi politicieni n-ar purta chiloţi sau ar înota numai la nudişti. Îi propunem purtătorului să şi-i vîndă la licitaţie, că aşa poate-i satisface pe curioşi, reuşind în acelaşi timp să mai stingă un subiect fierbinte.



  • Ne enervează cele peste un milion de maşini care circulă zilnic prin Bucureşti, şantierele pe care le-ntîlnim la tot pasul, craterele din asfalt, şoferii şi pietonii care nu prea au treabă cu regulile din trafic şi preferă să le-ncalce decît să le respecte. Din cauza lor trebuie să suportăm haosul zilnic de pe străzile Capitalei. Ne enervează şi toamna, care vine de fiecare dată cu o creştere spectaculoasă a populaţiei şi a numărului de maşini de pe străzile oraşului.
  • Ne enervează pistolarii plaiurilor mioritice, care şi-au descărcat armele săptămîna trecută în diverşi adversari, în mai multe zone ale ţării, mai rău ca-n Vestul Sălbatic, reuşind să-i sperie şi pe americani după tragerile de noapte de la Mamaia, cînd motocicliştii noştri s-au încăierat cu soldaţii lor... şi i-au liniştit cu vreo zece cartuşe de cauciuc trase la nimereală, la una dintre terasele de fiţe.
  • Ne enervează chiloţii lui Stolojan, deveniţi de cîteva zile principalul subiect de comentarii pentru presa românească, de parcă ceilalţi politicieni n-ar purta chiloţi sau ar înota numai la nudişti. Îi propunem purtătorului să şi-i vîndă la licitaţie, că aşa poate-i satisface pe curioşi, reuşind în acelaşi timp să mai stingă un subiect fierbinte.

×
Subiecte în articol: observator