x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

05 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează în continuare şantierele din Bucureşti, muncitorii nesimţiţi care se ocupă cu agăţatu’ în loc să muncească, tonele de praf care se ridică în aer pe lîngă ele, noroiul pe care-l întind prin tot oraşul sutele de camioane care circulă între şantiere şi craterele din asfalt pe care le lasă în urmă.



  • Ne enervează preşedintele Băsescu atunci cînd face baie. Baie de mulţime, că nu ne interesează de cîte ori se spală, da’ cînd vine vorba de bae-cu-bobor, Băse e mereu în topul celor mai populari dătători de sfaturi pe plaiurile mioritice. E mereu supărat pe Guvern – normal! –, dă sfaturi prefecţilor şi-i ceartă, îşi dă cu părerea despre orice şi vrea să pară un fel de părinte grijuliu cu boboru’ pe care-l păstoreşte. Mai are puţin şi ajunge vedetă de film, în rol de preşedinte-superstar.
  • Ne enervează în continuare şantierele din Bucureşti, muncitorii nesimţiţi care se ocupă cu agăţatu’ în loc să muncească, tonele de praf care se ridică în aer pe lîngă ele, noroiul pe care-l întind prin tot oraşul sutele de camioane care circulă între şantiere şi craterele din asfalt pe care le lasă în urmă.
  • Ne enervează incredibilii manelişti din Gara Braşov, care, deşi sînt muritori de foame, zdrenţăroşi, nespălaţi şi cerşesc mila jandarmilor pentru cîteva ore de somn la adăpost, au totuşi energia necesară şi bani de baterii ca să ţină casetofonul cu manele dat la maximum în toiu’ nopţii, pînă apar forţele de ordine şi-i iau la pulane. Asumîndu-şi riscul să fie goniţi în şuturi, maneliştii de gară rămîn fideli jelitorilor melismatici înregistraţi pe casete, pe care-i promovează cu un sadomasochism dus la extrem. Aşa da PR!...

×
Subiecte în articol: observator