x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări – Mirări

Întrebări – Enervări – Mirări

06 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează lipsa locurilor de parcare din Bucureşti şi faptul că proprietarii de maşini trebuie să trăiască într-un stres permanent dacă-şi lasă maşina în faţa blocului. Nu se ştie niciodată ce dement îşi varsă amarul pe ea, mai ales în jurul stadioanelor, înainte şi după meciuri, sau ce copii tîmpiţi o folosesc drept loc de joacă.



  • Ne enervează lipsa locurilor de parcare din Bucureşti şi faptul că proprietarii de maşini trebuie să trăiască într-un stres permanent dacă-şi lasă maşina în faţa blocului. Nu se ştie niciodată ce dement îşi varsă amarul pe ea, mai ales în jurul stadioanelor, înainte şi după meciuri, sau ce copii tîmpiţi o folosesc drept loc de joacă.
  • Ne enervează "succesurile" mezinei prezidenţiale, care după bronzul de la şcoala de vară a pedeliştilor pleacă stagiară la Bruxelles, ca premiu pentru merite deosebite.
  • Ne enervează birocraţia din mediul sanitar, lipsa purtătorilor de cuvînt şi a posibilităţii de a obţine informaţii de la spitalele din ţară, dar mai ales ochelarii de cal ai asistentelor medicale care răspund la telefon la Spitalul de Urgenţă de la Cluj.
  • Ne enervează limbajul de lemn, obedienţa dusă la extrem şi reminiscenţele proletcultiste ale multor români cu gusturile pervertite de vechiul sistem, care-şi manifestă în continuare, public, mai ales "pe sticlă", nevoia de slăvire a conducătorului – oricare ar fi el.

×
Subiecte în articol: observator